13 Aralık 2009 Pazar

Sıkıcı hediyelere son! (1)

Evet malumunuz yılbaşı geliyor. Belki de sevdiklerinize hediye seçmeye başladınız. Bu yılbaşı sevdiklerinize ilginç hediyeler almaya ne dersiniz ? Ben sizin için ufak bir araştırma yaptım.Belki size bir fikir olabilir.Sevgiler..

Hediye 1: Konuşan fotoğraf albümü!
Fotoğraflarınızla sakladığınız hatıralarınıza artık ses kaydı da ekleyebilirsiniz. Mesajlarınızı 100 yıl saklayan bu albümle fotoğraflarınız kendini anlatsın...

Hediye 2: Sihirli kristal!

Crystal Garden güvencesiyle, sevdiklerinize " onları özlediğinizi" belli etmenin en iyi yolu. Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş.
Kavanozunun tıpasına takılan renk değiştiren LED ile birlikte, odanız için mükemmel bir süs eşyası. LED renginin değişiminin kristalinize nasıl etki ettiğini gördüğünüzde bu FENG SHUI kristalini daha çok seveceksiniz.

Hediye 3: Saat projeksiyonlu kalem!
Saat ve tarih gösterme özelliği ,kırmızı led ışıkla tavana veya duvara projeksiyonlu gösterim. Metal tükenmez kalem 2 ad. saat piliyle çalışıyor.

Hediye 4: Güneş enerjili çanta!


Üzerindeki 11 x 8 cm ölçülerindeki panel, güneş enerjisini emerek ,içindeki lityum pilde depolar.Pekete dahil olan 5 adet çevirici fiş (bazı telefon markalarına ait),1 ad.çevirici kablo,1 ad.usb çevirici kablo sayesinde cep telefonu,mp3-mp4 player, cd player gibi aletleri kolaylıkla şarj edebilirsiniz.

Hediye 5: Oscar başarı ödülü!


Yılın hediyesi. Ürün Ebadları: 27 x 9 x 9 cm. Plaka Yazıları Standarttır..Seçeneklerdeki Plaka Yazılarından İstediğinizi Seçebilirsiniz. Eğer kendi notunuzun bulunduğu bir Oscar İstiyorsanız Oscar Başarı Ödülü Heykeli - Kişiye Özel Büyük Boy ürünü tercih edebilirsiniz.

Hediyeler www.hediyedenizi.com sitesinden seçilmiştir.

3 yorum:

  1. Kristal,çanta ve albümü beğendim :)
    yılbaşına çeyrek kala çok iyi oldu bu yazın :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hediye tavsiyelerinin devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  3. Canım hediyeler çok güzel!
    Paylaşımın için teşekkürler.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil