4 Mayıs 2009 Pazartesi

Çocuk doğumgünleri için dekorasyon önerileri

Doğum gününün özel olmadığı, heyecan yaratmadığı çocuk var mıdır acaba? Bence yoktur! Her çocuk hevesle, heyecanla bekler kendi yaş gününü. En heyecanlı an da tabiki hediyelerin açılma anı değil mi? Çocuklarınızın doğum günleri için daha güzel,eğlenceli bir ortam yaratmaya ne dersiniz? Ufak dekorasyon fikirleriyle bile neşeli ortamlar yaratmak mümkün..

Resimdeki gibi balonlardan çiçekler yapılabilir.Doğumgünü pastaları tabiki renkli ve cıvıl cıvıl olmalı..
Kaynak
Bu yeşil konsepti çok beğendim.Masaların ortasına yapay saksıda çiçekler,puantiyeli tabaklar,renklere uygun amerikan servisleri çok şirin olmuş..

Yukarıdaki resimdeki gibi,renkli tüller alıp sandalyeleri süsleyebilirsiniz.Çocukların renklere karşı duyarlılıkları olduğundan bence en önemli ayrıntı renkli bir ortam yaratmak.
Eminim çok daha güzel fikirler üreteceksiniz.Bu doğum günü çocuğunuzun en mutlu günlerinden biri olsun:)

2 yorum:

  1. Şimdiki çocuklar ne kadar şanslılar.Anneler babalar her şeyi yapıyor onlar için.Tabi hepsi değil annesiz babasız çocularda var.Bütün küçük melekler ALLAHa emanet olsunlar.Çocuklar için ne güzel mekan oluşturmuşlar.Paylaşımın için teşekkürler MOSQUITO
    Sevgi ve sağlıkla kal

    YanıtlaSil
  2. Şanslı,yorumun için çok teşekkürler,çok güzel bir konuya değinmişsin.Bütün çocuklar mutlu çocukluk geçirsinler diye umuyorum..

    YanıtlaSil