23 Nisan 2009 Perşembe

Kuştüyünden küpe yapımı


Ben de birkaç yıl önce kuştüyünden küpe yapmıştım,severek takıyordum.Sevimli kuşumuz Yakup'un kafesin içine düşen mavi-yeşil,kahveli güzel ,uzunca bir tüyü vardı.Tabi ben kaçırır mıyım bu tüyü,hemen almıştım,ve ondan küpe yapmıştım.Severek taktım uzunca bir süre..
Linkteki sitede kuştüyünden nasıl küpe yapacağımızı ayrıntılı bir biçimde gösteren bir yazı var.Herkes yapabilir.Buyrun..

Haydi dikiş sepeti yapalım!


Sizce de çok sevimli görünmüyor mu? Harika,çok beğendim..Hem de linkte yapılışı aşama aşama anlatılmış.Şık ve işlevsel..sevdim:)

El yapımı çantalar




Kumaş çantalar,sıcak görünümleri ile sevimli ve şık oluyorlar.Kendi çantasını kendisi diken becerikli hanımlara özenmişimdir hep.Hiç deneme girişimim olmadı,belki ilerleyen zamanlarda..Yapmak isteyenlere fikir olması açısından birkaç örnek ekliyorum.Umarım işinize yarar..

19 Nisan 2009 Pazar

Gülen kaseler:)




Tam atıştırmalık koymak için:) Dizaynı da güzel..Tv'nin karşısına geç ve atıştır.Olmaz,çok zararlı :)) Linkte yer alan sitede satışta.

18 Nisan 2009 Cumartesi

Palmiyeli nikah şekerleri


Palmiyeli her şeyi çok severim.Tropik bir hava katıyor,şekil itibarı ile de şık duruyor.Linkte bulduğum palmiyeli nikah şekerleri de oldukça güzel bir model bana göre..

14 Nisan 2009 Salı

Neşeli oyuncaklar..




Güzel bir site buldum.Komik,neşeli oyuncaklar ve süs eşyaları yapmışlar.Hoşuma gitti.Bakmak isterseniz buradan buyrun..

13 Nisan 2009 Pazartesi

Kağıttan kartanesi yapımı


Kartanesinin şekli ne kadar da mükemmel,hiç düşündünüz mü? Benim çok sevdiğim şekillerden biridir.Süsleme aracı olarak da harika oluyor.Şimdi vereceğim sitede 3 boyutlu kartanesi yapımını aşama aşama anlatıyorlar.Ben sevdim,siz de bir bakın derim..

12 Nisan 2009 Pazar

Kağıttan şekerlik


Martha Stewart'ın sitesinde yapılışını ve şablonlarını aşama aşama vermiş,renkler de harika.Bir bakın derim..

Çocuklara koltuk

Görüntüsü çok güzel.Çocuklara iyi bir oyun arkadaşı olacağına eminim.Fiyatı pahalıymış:)

Fincan şeklinde tabure


Fincana oturan kızı görünce ,göz yanılsaması olacak,bir an fincanın içi boş gibi geldi :)Düşmüyo mu derken bir de baktım ki,üzeri kapalı bir fincanmış:)) Çok güzel görünüyor.Renkleri de var.Linkteki sitede satışta..

10 Nisan 2009 Cuma

El yapımı vazo


Cam ürünlerine karşı bir ilgim var.Camın büyülü bir dünyası var.Yüksek ısı ile şekilden şekile sokulabiliyor.Renkleri kaynaşıyor.Vitray ile başladım ama,füzyon,cam üfleme gibi diğer cam eğitimlerini de almayı düşünüyorum..Burada, el yapımı bir cam ürününe rastladım,çok hoşma gitti.Sizinle de paylaşmak istedim..

Şık kadehler



Estetik modelleri,desenleri ve renkleri ile oldukça albenili gözüküyorlar.Linkteki sitede satışa sunulmuş.4'lü set 37 £..

Minik prensesler için!








Çook şıklar,bayıldımm..Bebekleriniz bu giysilerin içinde prensesler gibi görünecek! Üstelik dikiş bilenler için oldukça basit modeller..

Mücevher kutuları




Rengarenk,desenli mücevher kutuları..Etsy'de satışa sunmuşlar.Bu şık kutular 40$mış.İlgilenenlere duyurulur:)

Mutfak dolabına bakın!:)


Eğlenceli bir tasarım olmuş.Kim tasarlamışsa kutluyorum.

Kitaplık modelleri



Değişik kitaplık modelleri ilgimi çekiyor.Hele de buradakiler kadar farklı yapıları varsa..Linkte 15 değişik kitaplık modeli var.Bakmak isterseniz buyrun..

İlginç halı modelleri



Akan kan modeli bu siteden,ağaç şeklinde olan ve canavarlı olanı da bu linkten ,tümsekli olanı da bu linkten görebilirsiniz.Özellikle akan kan şeklinde olanı değişikmiş..

9 Nisan 2009 Perşembe

Test yayınına giren yastık! :)

Süper süper..Esprili bir çalışma olmuş,yaratıcı..Çok beğendimm:)

Kitap tutucu:)


Başka isim bulamadım:) Basit ama işlevsel bir icat olmuş.Ben kendi adıma söyleyeyim,toplu taşıma araçlarında tek elle kitap okurken yaşadığım,kitabın kapandığı sıkıntı verici hali hafifletir diye düşünüyorum:) Ha bu arada,farklı parmak boyutları için,farklı ölçülerde yapılmış..

Sallanan koltuk


Hep evime koymak istemişimdir bir tane,bir türlü kısmet olmadı,ileride olur inşallah :) Gerçi bu koltuğu gördükten sonra,biraz zor beğenirim başka koltukları :) Dizaynı çok hoş olmuş..
Sitedeki diğer tasarımlar da güzel.Özellikle kıvırcık avize..

Kapı çerçevesi


Şimdi evimizin duvarlarını,kapılarını süslemek moda..Stickerlar,çeşitli materyallerden yapılmış olan süsleme gereçleri,evimizin iç dekorasyon süslemesinde bize yardımcı oluyorlar.Bu kapı çerçevesi de bu şekilde bir süsleme için yapılmış bir ürün..Burada 89€'ya satılıyor,Amazon'da da var..

8 Nisan 2009 Çarşamba

Çiçekli lavabolar




Bu lavaboların görüntülerini beğendim.Özellikle gelincikli olanı.Artık,lavaboların dış cephe süslemeleri yanında,iç taraflarına da süsleme yapılıyor,hoş olmuş..Burada