27 Mart 2009 Cuma

Bu buz kalıbına bayıldımm!



Ne fikir ama! Düşünenin aklına sağlık.Esprili ve değişik bir çalışma olmuş..Fiyatı 5,99 £ miş..

Yüzyüze kağıt tutucu


Not kağıtlarınızı koyabileceğiniz eğlenceli bir ürüne ne dersiniz? Bu sitede 8 $ 'a satılıyor.Buyrun..

Bu adam spagetti mi yiyor ?


E öyle gözüküyor ama :)) Ben mi yanılıyorumm :) Bu post'un konusu biraz,birkaç post önce sunduğum tır örneğine benziyor.Yine dikkat çekmeyi başarmışlar.Tebrik ediyorum..

Neşeli yumurtalar






Yumurtaları hiç bu şekilde görmüşmüydünüz.Komikk! Bu gibi bazı dizaynlar beni güldürmeyi başarıyorlar..En üstteki yumurta değil ama olsun:))

Gazoz kapağı açacakları





Heyy! Çok şeker ve değişik görünüyorlar.Özellikle şu eller havada olan adam ve papağan:)) Bloga koyduğum Usb'lerden sonra bunları görmek güzel oldu:)

Elma soyucu


Buna benzer sebze meyve soyucuları var elbette,ama bunların tasarımı çok şık. 6$'a satılıyormuş..

İnsanlı duvar süsleri


Duvara yapıştırılan süsler bazen odaya hareket katıyor.Tıpkı bu örnekteki gibi.Floral desenleri de seviyorum,bu şekildeki eğlenceli tasarımları da..Bu arada 26 $ a satılıyormuş.

Ocağınızı yanınızda taşıyın!


Kim akıl ettiyse aklına sağlık! Katlanabilir ocak süper bir fikir bana göre. En olmadık zamanlarda bile çıkarın ocağınızı,ısıtın yemeğinizi.Tasarım Yu-ri Lee'ye ait.Çok beğendimm :)

23 Mart 2009 Pazartesi

Renkli kemerler


Bence siz de rahatlıkla yapabilirsiniz.Kullanmadığınız kemerlere kendiniz toka yapın.Cıvıl cıvıl ve farklı görünüyorlar..Etsy'de satışa sunulmuşlar.

Bu kartlar çook şirin


Bu güzel sitede çok güzel illüstrasyonlar var.Tanesi 1,5 euroya satılıyor.Bayıldımm..Bir ziyaret edin derim..

Kirigami kartlar


Bir kağıt kesme sanatı olan kirigami ile çok güzel şeyler yapmışlar.

Yuvarlak hatlı modern mutfaklar



Hep aynı tarzda mutfaklardan sıkıldıysanız,bu şekilde bir mutfak yaptırabilirsiniz.Bana göre oldukça şık..

Akvaryum Lavabo


Blogumda daha önce de akvaryum sehpayı paylaşmıştım sizlerle.Böyle içi akvaryum,dışı eşya olarak kullanılabilecek eşyalar hoşuma gidiyor.Şimdi de akvaryum lavaboyu sunuyorum.Fiyatı 4.700 $ mış.Buyrun..

Müzikseverler için kitaplık


Dışı Kontrbas,içi kitaplık.Hem hoş bir dekor olmuş,hem de işlevsel.Müzik aleti olarak kullanılmıyor yalnız :-)) Burada 391,48 £'e satılıyor.

20 Mart 2009 Cuma

Camdan klavye


Düşünsenize bir klavye su geçirmiyor,tuşların arasına birşeyler kaçmıyor,kirlenmiyor,ışıklandırması ve kamerası var..Kong Fanwen tasarımı.Benim hayallerimdeki klavye aslına bakarsanız :) Bir de siz bakın..

Kaynak

Kitap şeklinde küpeler


Yine enteresan bir dizayn :) Benden normal bişeyler beklenmez ki zaten :) Kitap şeklinde küpeler,orijinal.15,95 $ a etsy'de satılıyor..

19 Mart 2009 Perşembe

Elinizin şekli ile hindi yapın


Linkte nasıl yapılacağını gösteriyor.Oldukça basit,çok şeker bu hindi :)

17 Mart 2009 Salı

Keçe aydınlatmalar


Yine bir keçe çalışması..Keçenin, aydınlatmaya çok yakıştığını belirtmeliyim.Kendi dizaynlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.Şekilli olarak kesip biçip,aydınlatma iskeletine yapıştırma yoluyla,güzel ürünler ortaya çıkacağına eminim.

16 Mart 2009 Pazartesi

Dantel dantel..



Ben taktım bu dantelli şeylere..Yanlış anlaşılmasın;hiç sevmeyen,hatta evime sokmayan biriydim normalde..Farklı objelerde görünce hoşuma gitmeye başladı.Buyrun

Nilüfer tea set


Sait Alanyalı dizaynı bu çay tabağı çok orijinal.Aynı zamanda çok şık.Türk tasarımcılar artık çok başarılı ürünlere imza atıyorlar.Bu tasarımcımızı tebrik ediyorum..Linkteki videoyu izlerseniz mekanizmayı daha iyi görebilirsiniz..

15 Mart 2009 Pazar

İlginç araç reklamları




Ne alakası var diyeceksiniz belki ama,reklam malzemesi için çok akıllıca bir fikir bana göre.Düşünsenize,kocaman heybetli bir araç ve üzerinde dikkat çekici bir reklam..Başarılı..Gerçi bulduğum site,ilginç arabaların olduğu bir site,bakmak isterseniz buyrun

Neşeli bardaklar


Bu bardaklarla bir anda bıyıklı veya gagalı olabilirsiniz.Yeterki içeceklerinizden birini koyun ve yudumlamaya başlayın :)

Piliçlere bakın :))


Ne olduklarını tam anlayamadım,sanırım süs eşyası.Ama ifadeleri çok komik,beni güldürdü.Bloga eklemek istedimm.Hay Allah,çok komik :))

Ezilmiş kitaplık


İlginç bir başka tasarım daha! Gelen konukların gözlerindeki şaşkınlığı merak ediyorum :)

Genç oda takımları



Benim bile alıp odama koyasım geldi :) Bu ne keyif :) Aslında tam tembel işi.Hem de yerden tasarruf edilebiliyor..Güzel fikir,düşünenin aklına sağlık..

Patchwork kanepeler


Tam bana göre..Rengarenk..Başka ürünlerde seviyordum patcwork çalışmalarını ama bu koltuklarda bir başka sevdim..Linkte değişik birsürü model var.Buyrun..

Gazoz kapağından magnetler


Sürekli kullandığımız,etrafımızda olan malzemelerden veya ucuza bulduğumuz malzemelerden yaptığımız çalışmalar bazen çok şık olabiliyor.Önemli olan yaratıcı olabilmek..Bu linkte,basit bir malzeme olan gazoz kapağından magnetler yapılmış.Artık gazoz kapaklarınızı çöpe atmazsınız :)

9 Mart 2009 Pazartesi

Japon uşağı :))


Japon tasarımcı Kıta Usagı tarafından tasarlanan bu bebekleri çok sevdim..Tasarımcının ismini ilk gördüğümde ''Kita Uşağı'' diye telaffuz ettim,sonradan çok güldüm kendi kendime :)) Çok hoş bebek modelleri var burada.El becerisi olanlar,çocuklarına yapabilir..

7 Mart 2009 Cumartesi

Vitray çalışmam



Sanırım daha önce vitray eğitimi aldığımdan bahsetmiştim.Artık yaptığım vitray çalışmalarımdan birini bloguma koymanın vakti geldi diye düşündüm :) Bu çalışma bir aplik.Bir tek elektrik mekanizmasını,ışıklandırmasını yapıp duvara takmak kaldı.Yeni çalışmalar yaptıkça beğeninize sunarım efendim :)

4 Mart 2009 Çarşamba

Ağaçtan kaseler




Doğa ile tasarımın birleşimi..Doğadan esintiler taşıyan ürünler her zaman hoşuma gider.İlginç bir tasarım olmuş.

Kitaplıklı koltuk


İşte karşınızda işlevsel ürünlerden biri ! Koltuğunuzda otururken yerinizden kalkmadan kitabınızı alıp okuyabilirsiniz.

3 Mart 2009 Salı

Şifonyerleri yenileyelim


Eskimiş olan şifonyerlerimizi ,odamıza uygun renklerde boyayarak yepyeni bir hale getirebiliriz.Hem geri dönüşüm çalışmalarına katkıda bulunuruz,hem de aile bütçemize..